Update!

Terwijl ons team al druk bezig was met quads de op -en afwegen van de A58 en ook nabij het vliegveld te zoeken krijgen we zojuist het bericht binnen dat hij door wandelaars levend is aangetroffen! De ambulance is onderweg!

Geweldig mooi nieuws voor zijn vrouw en andere familieleden.

Team SAR Nederland

www.sarnederland.nl

Alarmnummer 0800 4444 112Voor onze organisatie heeft ook deze cases een nare nasmaak vanwege het feit dat we onze hulp altijd melden bij autoriteiten en ook hier wederom onze planning bij deze op tafel hebben gelegd. We worden bedankt en enkele vragen over belangrijke zaken, welke ik hier niet zal noemen maar wel ontzettend belangrijk zijn in dit soort zaken, moeten we elders zien te verkrijgen is daarop het antwoord.

Wij zijn dan enigszins verontwaardigd en begrijpen niet dat er wederom geen samenwerking mogelijk is , temeer omdat er enige feiten bekend waren welke, zeer zeker in deze cases, hadden moeten leiden tot het eerder vinden van. Vermoeden, en berichten daarover bevestigen dat, is dat een wandelaar de man heeft gevonden.

Klaar, we kunnen dan alleen maar blij zijn dat deze cases goed is afgelopen.Vermissing 76-jarige meneer, St. Willebrord!!!

Ons team is op dit moment aangekomen in St.Willibrord. We hebben dan al een gedegen planning klaar liggen voor de zoekactie naar de vermiste meneer en gaan verschillende gebieden systematisch afzoeken met o.a. quad-rijders en linie-lopers. Dit is duidelijk anders dan onze planning oorspronkelijk zou zijn geweest ware het niet dat na enig overleg met politie-eenheid is gebleken dat er een andere organisatie de omgeving van airport Breda al heeft afgezocht.

Laatste berichten waren namelijk dat hij zaterdag in de namiddag in die omgeving voor het laatst is gezien. Exacte locatie krijgen we echter niet te horen en worden we vriendelijk verzocht ons niet in de omgeving van het vliegveld te laten zien vanwege de andere organisatie.

Meneer is 76 jaar oud

Blank

Donkergrijs haar

De man is in onbekende richting vertrokken op een scootmobiel

We vragen inwoners rondom de Daliastraat in St. Willibrord camerabeelden checken of

Team SAR Nederland

www.sarnederland.nl

Alarmnummer 0800 4444 112