Hoe belangrijk zijn onze sponsoren, hoe belangrijk zijn donateurs

Zonder sponsoring en donatie kan een organisatie als de onze helemaal niets doen voor de samenleving. Hier is geld voor nodig, geld welk nuttig besteed wordt binnen de organisatie. Denk aan onderhoud, reparaties, vervanging en vernieuwing van materialen. Meegroeien met de huidige technologie om nog beteer en nauwkeuriger ons werk te kunnen doen. Iedere minuut kan belangrijk zijn, iedere minuut kan iemands laatste minuut zijn.

Van Der Wiel Holding B.V. Drachten

Ons DNA

Bij Van der Wiel blinken we uit in het totaal ontzorgen van A tot Z. Dit doen we met onze unieke integrale werkwijze. Onze specialisten hebben een brede kennis en staan voor een nuchtere, slagvaardige en proactieve aanpak. Het gezamenlijk duurzaam oplossen van veelzijdige GWW-vraagstukken zit in ons DNA. Al bijna 70 jaar!

Werken aan de toekomst

In de jaren na de oprichting van de Holding BV groeide Van der Wiel door tot een onderneming met circa 170 vakmannen en -vrouwen. Tot op de dag van vandaag is Van der Wiel nog steeds een familiebedrijf. Dit merk je aan de betrokken medewerkers en de hechte onderlinge sfeer. Vanuit een stabiele basis en met focus op kwaliteit, innovatie, circulariteit en duurzaamheid werken we aan de toekomst.

Totaaloplosser

Van der Wiel levert een breed scala aan diensten in meerdere disciplines. Bouwen is teamwork. Korte lijnen, heldere communicatie, praktisch meedenken en innovatieve ideeën inbrengen: dat is het team van Van der Wiel ten voeten uit.

BOSMA PLAFONDS & WANDEN

Kwaliteit staat altijd voorop

Bosma maakt van elke ruimte een visitekaartje voor uw bedrijf, project of pand. Sinds 1984 heeft Bosma uit Drachten kennis en deskundigheid verzameld. Een geheel vrijblijvend advies op locatie (in Noord-Nederland) biedt de mooiste oplossing voor het indelen en aankleden van iedere ruimte. Wanden en plafonds worden geplaatst door een uiterst ervaren montageteam.

Voor welke diensten kunt u bij Bosma terecht?

Houthandel Barkmeijer

Welkom bij Houthandel Barkmeijer, groothandel in hout, plaatmateriaal, isolatie en deuren voor de professionele verwerker. Het doel van deze site is om u met ons en onze produkten bekend te maken. U vindt op deze site ons leveringsprogramma met produktinformatie. Tevens kunt u meer vinden over onze mogelijkheden om het hout machinaal te bewerken. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, leveren wij het naaldhout onder KOMO-keur.

Graag stellen wij ons kort aan u voor

Houthandel Barkmeijer is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in hout en plaatmateriaal. Hierdoor is het bedrijf gestaag gegroeid tot de sterke speler op de regionale markt voor hout, plaatmateriaal, isolatie en deuren.

De grote kracht van Barkmeijer is de zelfstandigheid van het bedrijf. Door de korte lijnen ontstaat een flexibele en daadkrachtige organisatie waar de klant direct van profiteert. Persoonlijk contact is hierbij een belangrijk speerpunt. Wij streven dan ook naar een lange-termijn-relatie met onze klanten, waarbij kwaliteit, service en vertrouwen de kern vormen.

Greijdanus B.V.

Anno 1968, zijn wij begonnen begonnen in een boerderij te Veenwoudsterwal. Er werden roeiboten, aanhangwagens en melkmachines gemaakt. Ook werden er tractoren en landbouwwerktuigen gerepareerd. In 1972 zijn we verhuisd naar de Foarwei 79 in Kollumerzwaag. De werkplaats was hier 11 bij 11 meter. Landbouwmechanisatie, het bouwen van containers en het maken van spanten voor ligboxenstallen was hier de hoofdmoot.

In 1978 is achter de bestaande werkplaats een loods gebouwd van 22 bij 14 meter.
Vanaf dit moment is het constructiewerk voor Greijdanus Staalbouw de belangrijkste werkgelegenheidsbron.

Nu zitten wij alweer geruime tijd in ons nieuwe pand aan de Harm Smidswei. Een modern gebouw met een grote werkplaats waar wij ons bezig houden met staalbouw, in de ruimste zin des woords!

HOUTBOUW G. VAN DER WAL

Houtbouw G. van der Wal is een gespecialiseerd houtbouwbedrijf. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid met als slogan “Hou ’t bij Hout!” Elke constructie wordt individueel door onze bekwame vakmensen tot in de puntjes afgewerkt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen of wilt u een eigen ontwerp van een houten bouwwerk, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u toch op het laatste moment nog aanpassingen? geen enkel probleem, wij luisteren graag! Alles wordt vervaardigd met de beste materialen.

Vakgarage Terpstra, Drachten

Autorijden met het merk Vakgarage Terpstra staat voor plezierig en vertrouwd rijden. Wij bestaan sinds 1990 en de beleving van een auto is door de jaren heen erg veranderd. Autorijden moet vertrouwd zijn, het moet de nodige luxe hebben en het moet aan uw eisen voldoen. We zijn de laatste jaren flink gegroeid en kunnen u een occasion aanbod van 150 auto’s aanbieden, waardoor we aan veel van uw wensen kunnen voldoen. Ook voor uw nieuwe auto, van welk merk dan ook, bent u bij ons aan het juiste adres. Maar er zijn meer redenen om voor ons te kiezen. Wanneer het nodige aan uw auto moet gebeuren, omtrent APK, beurten, reparatie, schadeherstel enz., staat het Vakgarage Terpstra team voor u klaar.
Vele tevreden klanten gingen u voor. Wanneer u voor Vakgarage Terpstra kiest, kiest u voor persoonlijk contact. Een garage waar uw tevredenheid centraal staat, die BOVAG gecertificeerd is en lid is van de NAP-pas. Een garage die over vakbekwame monteurs en een moderne werkplaats beschikt. Kom gerust langs en ervaar het zelf!

Autobedrijf Burgering

is sinds 1972 een begrip in Beverwijk en omstreken. Door de jarenlange ervaring van zowel de oprichter, Henk Burgering, zijn zonen Leo en Marco,  als hun personeel zijn zij samen in staat vakwerk af te leveren. Met een team van vier personen hechten zij veel waarde aan de specifieke wensen van hun klanten en dit heeft inmiddels veel lange termijn relaties opgeleverd.

Autobedrijf Burgering is een universeel BOVAG-autobedrijf, het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Kiest u dus voor Autobedrijf Burgering dan kiest u voor zekerheid!

Richard Veldman, Yacht Charters

Een jacht huren doet u bij jachtcharter Veldman in Sneek.
Al bijna 30 jaar een familiebedrijf met oprechte passie voor de watersport.
U vaart vanuit onze haven zo de Houkesloot op naar Sneek, het Sneekermeer en vele andere plaatsen inFriesland zonder bruggen of sluizen.
Uw vakantie begint bij ons in het hart van Friesland en alle schepen zijn te bevaren
zonder vaarbewijs!

Graag tot snel!
Jacqueline & Richard Veldman

18 Hekwerk in Heerenveen

18 Hekwerk is één van de 15 eerlijke hekwerkspecialisten in Heerenveen in de provincie Friesland. Sinds 2005 is 18 Hekwerk werkzaam als hekwerkspecialist en is zodoende 18 jaar bezig binnen dit domein. Deze hekwerkspecialist kan je dan ook goed van dienst zijn bij bijvoorbeeld Advies en ontwerp op maat voor hekwerken en poorten.

Het vestigingsadres van 18 Hekwerk is Nikkelweg 1 met de postcode 8445PG te Heerenveen. Het aantal personeelsleden van deze hekwerkspecialist zijn 9 personen en heeft als rechtsvorm bv. Op deze pagina vind je contact- en adres gegevens van 18 Hekwerk, zo kan je eenvoudig in contact komen met deze hekwerkspecialist. Bezoek bijvoorbeeld hun website https://www.18hekwerk.nl of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 0513648111.

“Je kunt geen dag zonder telefoon. Dus: Bereikbaar.nu!”

“Je mobieltje kapot, dat is zwaar onhandig, want je wilt altijd bereikbaar zijn. Dus die moet zo snel mogelijk en goed gerepareerd worden.” Vennoten Brenden Keuning en Jeroen van der Zalm leggen lachend uit: “En zo komen we aan de naam: Bereikbaar.nu. Daar zorgen we tenslotte voor: dat onze klanten ‘nu’ bereikbaar zijn. Naast smartphones repareren we ook heel veel tablets, computers en spelcomputers, voor particulieren en de zakelijke klant, waaronder klanten als scholen en verzekeringsmaatschappijen.

Gecertificeerde Apple reparatie

In 2022 heeft Bereikbaar.nu van Apple de status Onafhankelijk Reparatie Provider (IRP) gekregen. Dit houd in dat wij originele onderdelen rechtstreeks bij Apple kunnen bestellen en repareren volgens de Apple richtlijnen. En na de reparatie het apparaat checken met Apple diagnose software, zodat wij, Apple, en jij als klant weten dat alles 100% goed is.

LBB Motoren, Kollum

Wij zijn mono brand dealer, van Yamaha omdat dit het enige merk is wat aan onze eisen voldoen. Yamaha-gebruikers wereldwijd houden van hun buitenboordmotor om vele redenen, maar er is een reden die er ver bovenuit steekt. Dat is de ongeëvenaarde prestatie in elk denkbaar opzicht in combinatie met de legendarische Yamaha-reputatie van kwaliteit en betrouwbaarheid. Een unieke reputatie die in vele jaren is opgebouwd en de door geen enkel ander buitenboordmotorenmerk wordt geëvenaard. Of u nu een recreant bent of een professional, kies voor de motor die uw boot beter laat presteren en die garant staat voor een meer ontspanning en plezier op het water. Waar ter wereld u ook kijkt, van de drukste jachthaven tot de stilste baai, u ziet het bewijs van onze populariteit overal om u heen.

Uiteraard doen wij ook aan verkoop van diverse boten en trailers.

Veltman Marine Service is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige maritieme diensten en oplossingen. Met onze jarenlange ervaring begrijpen we de unieke behoeften van de maritieme sector als geen ander. Wij bieden een breed scala aan diensten waarmee we kunnen voldoen aan de wensen onze opdrachtgevers.

Ons bedrijf is sinds 1988 actief vanaf Ameland en we bouwen vanaf onze start actief aan onze ambitie om de meest bekwame en betrouwbare maritieme dienstverlener te zijn van Noord-Nederland. Om die ambitie waar te maken in een steeds veranderende markt en sector, investeren we voortdurend in mensen en schepen. We werken dagelijks in de zeegaten en in het Noordzee kustgebied boven de Waddeneilanden en we kennen het Wad, de geulen, de ondiepten en de platen goed, we komen er op de moeilijkst bereikbare locaties.

DALSHEIM Digi-Totaal, Leeuwarden

Wat vader Ben en moeder Ro 55 jaar geleden begonnen als fotozaak Dalsheim aan de Uiterdijksterweg in Leeuwarden, verhuist onder zoon Fred als Dalsheim Digi-Totaal naar de pittoreske Wagnerstraat vlakbij het Europaplein. Hij heeft roerige tijden meegemaakt, van bedrijfsgroei tot krimp, van analoog naar digitaal, maar bestaat nog steeds. In de huidige tijd van internetaankopen mag dat best een prestatie worden genoemd.

Fred Dalsheim heeft niet eens eens webshop – wel een website – en houdt toch nog het bedrijfshoofd boven water. Hoe dat kan? ,,Ik geef specialistisch en vakkundig advies en ik repareer binnen 48 uur”, zegt de Leeuwarder. Dat is heel kort door de bocht gezegd de kracht van zijn bedrijf.

Bij prijshoek.nl

betaalt u altijd de laagste prijs! Wij zijn transparant en fair. Iedere dag zijn wij voor u op zoek naar de beste producten voor de laagste prijzen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Al onze producten hebben wij zelf op voorraad. Wij doen niet aan dropshipping. Hierdoor kunnen wij zelf alle producten op kwaliteit beoordelen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u genieten van uw bestelling!

Wij geven om onze producten en doen ons best op deze in topconditie aan u te leveren.

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Na ontvangst van het product heeft u 14 dagen de tijd (zichttermijn) om te beslissen of u het product wil houden of dat u van de koop afziet. U hoeft niet eens een reden op te geven.

De klant is de koning! Maar….kunnen wij het waar maken? Wij van prijshoek.nl zijn innovatief en eerlijk! Bij ons staat u centraal en bent u de de baas! Wij streven er naar dat uw bestelling de volgende werkdag al bij u bezorgd is. Wij garanderen dat uw bestelling al de volgende werkdag naar u onderweg is. Zonder extra kosten!

Naast de nieuwe producten verkopen wij ook tweede kans producten. Ook bij de tweede kans producten geven wij meestal garantie op. Alle producten worden door ons op kwaliteit gecontroleerd voor de verkoop. Kwaliteit staat bij ons voorop!

Always Connected B.V.

is het moederbedrijf van verschillende online merken. Wij helpen onze klanten al meer dan 15 jaar met de keuze voor het mobiele internet. De expertise die we hiermee hebben opgedaan hebben we gebruikt als fundament voor het oprichten van onze eigen MVNO Always Connected.

Bij het ontwikkelen van Always Connected zijn we uitgegaan van flexibiliteit als uitgangspunt. Wij vinden het belangrijk dat mobiel internet voor iedereen toegankelijk is zonder vast te zitten aan een contract. We hebben daarom specifiek gekozen voor prepaid mobiel internetoplossingen met databundels die 1 jaar geldig zijn.

Wij zijn een Mobile Virtual Network Operator en hebben een eigen platform tot onze beschikking. Dit houdt in dat we volledige vrijheid hebben over onze datapool. In Nederland maakt onze simkaart standaard contact met het KPN-netwerk en door onze overeenkomsten met meer dan 120 A-providers wereldwijd kunnen wij ervoor zorgen dat de simkaart altijd verbonden is.

Meester Nautic

 Een mooi bedrijf met de leukste klanten en wat voor mij het meest belangrijke is, met het leukste team. Ik werk nauw samen met de gemeente & het UWV omdat ik mensen help met een rugzakje.

We reizen wekelijks naar Scandinavië om de mooiste boten uit te zoeken, deze weer mooi te maken en aan te bieden voor de verkoop. Maar ook onderhoud, bemiddeling en het transport is iets waardoor ik elke dag met veel plezier mijn bedrijf binnenstap.

Ik heb altijd tijd voor een goed gesprek, de koffie staat klaar!

Tjeerd Anne Meester

Gommers Houtbouw

Vanaf het begin hebben wij ons toegelegd op maatwerk, passend in de tuin en bij de eigenaar. Om onze naamsbekendheid te vergroten zijn we veel naar beurzen geweest zoals Huis en Tuin en Wonen en Co. Naast de unieke eigen ontworpen bouwwerken die mensen konden bekijken maakten we gelijk ontwerpen tijdens de gesprekken. Dit maakte dat we veel verkochten, de eerste keer wel 28 stuks. Nadat ik van de schrik was bekomen hebben we flink moeten puzzelen om alles rond te krijgen. Het was dan ook duidelijk dat we naar groter pand toe moesten.

Dit is de Taeke Pieterslân geworden, waar we nu nog steeds zitten. Voor het bouwen van de loods hebben we goed nagedacht over de ruimte,  de grootte en de indeling. Dat maakt dat we voorlopig niets anders hoeven. Dat is inmiddels 11 jaar geleden. Oktober 2010 is de bouw gestart, januari 2011 in gebruik genomen en mei 2011 de opening door Hilbrand visser

Rederij Doeksen

Profiteer van aantrekkelijke kortingen en leuke extra’s. Wat dacht u van ons fietsdagarrangement? Spring op het eiland direct op de fiets en ontdek het strand, de gezellige dorpjes of het bos. Maak uw bezoek aan de eilanden helemaal compleet door één van onderstaande aanbiedingen te boeken. Zien we u snel aan boord?

Al sinds 1990 is Zijlstra Betonafwerking BV een toonaangevend bedrijf binnen de betonsector.

We zijn gespecialiseerd in betonvloeren in het breedste zin van het woord.
Naast bedrijfsmatige vloeren voor uw loods, erfverharding, theater, kantoren of andere utiliteitsbouw is Zijlstra Betonafwerking BV ook gespecialiseerd in beton voor privé doeleinden.

Zoals terras en oprit, maar zeker ook Designvloeren. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is met beton binnenshuis.
Omdat wij het beton polijsten krijgt u een levende beton look.

Wat is het polijsten van beton precies?

Gepolijst beton is een manier van afwerken van beton veelal gebruikt om oppervlakte te verdichten en daarmee glans te geven. Door de hardheid van beton kunnen betonnen oppervlakte’s net als natuursteen tot een hoogglans worden geprepareerd zonder daarbij gebruik te maken van lakken of sealers.

Administratiekantoor Geerling

De oprichter van Administratiekantoor Geerling, Robert-Paul Geerling, heeft het administratiekantoor in Purmerend opgericht op 1 april 1996. Al ruim 17 jaar zijn we gespecialiseerd in het onderhouden van administraties en het doen van fiscale aangiften voor zowel startende ondernemers als het midden- en kleinbedrijf.

Daardoor hebben we ruime ervaring met boekhoudingen en boekhoudpakketten. Naast het administratiekantoor verrichten we ruim 12 jaar interimopdrachten. We hebben meerdere functies bekleed als Hoofd boekhouding, Controller, adviseur Planning & Control.

Mebin is marktleider in beton

qua volume, productenprogramma en betonkennis. De hoofdactiviteiten van het concern bestaan uit verkoop, productie en transport van betonmortel op de Nederlandse markt. Daarnaast geeft Mebin aan zowel directe afnemers als derden specialistische adviezen over de samenstelling en verwerking van beton, de toepassingsmogelijkheden van beton en over het gebruik van andere cementgebonden species.

Mebin werd in 1956 opgericht en maakt deel uit van de HeidelbergCement Group. Deze groep met 58.000 medewerkers wereldwijd is marktleider in aggregaten en een prominente speler op het gebied van cement, beton en aanverwante activiteiten. Het zwaartepunt ligt in Europa en Noord-Amerika. Daarnaast is het concern actief in Afrika en het Verre Oosten.

De organisatie van Mebin is gericht op een zo groot mogelijke decentralisatie om zo dicht mogelijk bij de klant te staan.
Mebin heeft verspreid over het land een dertigtal moderne eigen centrales. Voor het transport van de betonmortel staan circa 270 truckmixers en 20 pompmixers ter beschikking. Transport en logistiek zijn kerntaken van elke Mebin-centrale. Mebin kan in elke hoeveelheid, op het gewenste tijdstip, in het gewenste tempo en op de gewenste manier leveren. De transportcapaciteit van de truckmixers varieert van 9 m³ tot 13,5 m³.