Vrijdag 27 oktober 2023 volgt dan het verschrikkelijke nieuws. Nadat eerder deze week onze zoekhonden een duidelijke verwijzing hadden op het water hebben we de met de sonarboot opgepakte beelden doorgegeven aan het LTOZ van de politie. Vanmorgen waren we ook weer aanwezig op de juiste locatie en is door de politie het lichaam van de vermiste jonge vrouw aangetroffen in het water.

Een vreselijk doemscenario voor de familie die zo had gehoopt op een ander scenario, maar ook voor ons team die de eerste dagen keihard heeft gewerkt om haar nog levend te vinden.

We wensen haar familie heel veel kracht en sterkte bij dit zo zware verlies van hun geliefde Aleksandra.

Życzymy Ci sił po stracie Aleksandry

Team SAR NederlandZondag 22 oktober 2023 hebben wij op verzoek van de familie van een vermiste jonge vrouw een grote zoekactie gehouden in Leeuwarden. De 37-jarige Aleksandra wordt sinds zondag 16 oktober 2023 vermist vanuit haar woonplaats Leeuwarden en sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

We hebben voor deze vermissing flink opgeschaald en gebruik gemaakt van zoekhonden, quads, Linie-lopers en een sonarboot en hebben volgens de planning systematisch grote gebieden van Leeuwarden afgezocht in de hoop een aanwijzing te vinden over deze jonge vrouw.

Tussen-overleg Quad-team

Overleg Waterteam tijdens uitvoering

Briefing

We zijn tot ‘s avond laat doorgegaan, helaas zonder het gewenste resultaat, maar we kunnen nu wel veel gebieden uitsluiten. We zijn weer aan plannen voor een nieuwe zoekactie.

Mocht u Aleksandra nog op of na zondag 16 oktober 2023 hebben gezien neem dan contact op met:

Politie 0800 6070 / 0900 8844

Aleksandra heeft lang geverfd rood haar, blauw/grijze ogen en draagt een zwart kort Nike-jasje, blauwe spijkerbroek en zwarte sportschoenen met een witte zool.

SAR Nederland

www.sarnederland.nl

Info@sarnederland.nl

Alarmnummer 0800 4444 122