Een aantal zoekacties hier genoemd

16-03-2024 Groningen
 
Voor de derde dag aan het zoeken geweest naar de vermiste 59-jarige Jannes Possemis uit Groningen. Hij wordt sinds maandag 11 maart 2024 vermist vanuit Groningen.
Vandaag weer een lange dag gezocht naar de vermiste man, dit naar aanleiding van een serieuze tip die is doorgegeven aan de politie. Met een flink aantal quads, drone en een gespecialiseerd team hebben we vandaag nog eens in en om Peize gezocht naar de vermiste Jannes Possemis
Vanaf maandag hebben we steeds nieuwe gebieden opgepakt, uitgeplozen tot in het minuscule en tips nagetrokken, welke zouden kunnen leiden tot het vinden van deze meneer.
De bevindingen en resultaten ook vandaag weer doorgegeven aan de politie.
Na een lang zoekdag zijn we de resultaten van deze dag aan het controleren, tracks aan het bekijken, mogelijkheden aan het onderzoeken, kaarten in beeld aan het brengen en de planningen voor de nieuwe zoekactie aan het bespreken.
We vragen mensen in en om Peize hun camerabeelden te checken of de vermiste man erop staat, maar ook rond de Hoornseplas.
14-03-2024 Groningen
 
Vandaag weer een nieuwe zoekactie naar de vermiste 59-jarige Jannes Possemis uit Groningen die sinds maandag 11 maart 2024 vermist is vanuit zijn woonplaats Groningen.
Vandaag met drones gevlogen over een aantal waterplassen en met een gespecialiseerd team een aantal bosgebieden erom heen.
Helaas nog steeds geen aanwijzingen van de vermiste man en gaan we ons opnieuw beraden over een nieuwe zoekactie.
We vragen mensen camerabeelden te checken vanaf de Kring in groningen tot aan de Hoornseplassen en verder.
Heeft u Jannes nog na maandag 11 maart 2024 gezien of kunt u aanwijzingen geven over zijn verblijfplaats, neem dan contact op met:
Politie 0800 6070 / 0900 8844
08-03-2024 Beetsterzwaag
 
Update zoekactie!
Donny is vannacht aangetroffen door de politie (in redelijk goede gezondheid).
We hopen dat hij en zijn familie nu alle rust krijgen die nodig is!
Team SAR
———————
 
Zoekactie Beetsterzwaag (friesland)
Op dit moment is ons team al de hele avond aan het zoeken naar een vermiste 31-jarige man uit Beetsterzwaag. Hij is voor het laatst gezien op donderdagavond 7 maart 2024 rond 20.00 uur bij Alliade in Beetsterzwaag.
We zijn op dit moment met een gespecialiseerd team aan het zoeken in en om de bosgebieden van Beetsterzwaag.
13-02-2024 Sleeuwijk
 
Update bericht:
Vanmiddag voor deze week de eerste zoekslag afgesloten, bevindingen hiervan zijn doorgegeven.
Wij gaan nu kijken hoe we voor deze cases de volgende zoekactie kunnen voorbereiden.
———————————
Zoekactie Sleeuwijk!
We zijn opnieuw aan het zoeken naar de vermiste 16-jarige Yoran Krol uit Sleeuwijk. Deze wordt sinds zondag 24 december rond 00.30 uur vermist vanaf het Jongerencentrum “De Pomp” aan de Sportlaan 3a in Almkerk. Zijn fiets werd al gevonden op de Merwedebrug en zijn jas in het water bij Papendrecht, maar van Yoran ontbreekt nog steeds elk spoor.
Het begint een beetje te lijken op “check, check and re-check”. Toch weten wij ook maar al te goed dat we, ondanks al onze technische knowhow, altijd zaken hebben kunnen overslaan. Soms is dit het simpelweg opnieuw uitvoeren van enkele zaken, welke tot het gewenste resultaat leidt.
Het weer zit in ieder geval mee om de taken goed uit te kunnen voeren, een beetje kou schrikt deze leden in ieder geval niet af.
Mochten we resultaten boeken dan gaan we dat na vrijgave hier melden.
19-01-2024 Sexbierum
 
Zoekactie Sexbierum (Friesland)
Vandaag hebben we een snelle interventie actie gedaan in Sexbierum (Friesland) waar een 68-jarige man vermist was sinds vanmorgen 11.00 uur.
Met een speciaal getraind team (QRT-team) hebben we de gebieden volgens onze planning afgezocht en de vermiste man in redelijke gezondheid aangetroffen. De politie gebeld en de man is begeleid naar huis!
We zijn erg blij met dit mooie resultaat dat meneer levend is gevonden en terug bij de familie is.
We wensen hem en zijn familie nu alle rust toe die ze nodig hebben.

27-10-2023 Leeuwarden Update!

Vrijdag 27 oktober 2023 volgt dan het verschrikkelijke nieuws. Nadat eerder deze week onze zoekhonden een duidelijke verwijzing hadden op het water hebben we de met de sonarboot opgepakte beelden doorgegeven aan het LTOZ van de politie.

Vanmorgen waren we ook weer aanwezig op de juiste locatie en is door de politie het lichaam van de vermiste jonge vrouw aangetroffen in het water. Een vreselijk doemscenario voor de familie die zo had gehoopt op een ander scenario, maar ook voor ons team die de eerste dagen keihard heeft gewerkt om haar nog levend te vinden.We wensen haar familie heel veel kracht en sterkte bij dit zo zware verlies van hun geliefde Aleksandra.

Życzymy Ci sił po stracie AleksandryZondag 22 oktober 2023 hebben wij op verzoek van de familie van een vermiste jonge vrouw een grote zoekactie gehouden in Leeuwarden. De 37-jarige Aleksandra wordt sinds zondag 16 oktober 2023 vermist vanuit haar woonplaats Leeuwarden en sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. We hebben voor deze vermissing flink opgeschaald en gebruik gemaakt van zoekhonden, quads, Linie-lopers en een sonarboot en hebben volgens de planning systematisch grote gebieden van Leeuwarden afgezocht in de hoop een aanwijzing te vinden over deze jonge vrouw.

03-09-2023 St. Willibrord Update!

Terwijl ons team al druk bezig was met quads de op -en afwegen van de A58 en ook nabij het vliegveld te zoeken krijgen we zojuist het bericht binnen dat hij door wandelaars levend is aangetroffen! De ambulance is onderweg!
Geweldig mooi nieuws voor zijn vrouw en andere familieleden.
Team SAR NederlandVermissing 76-jarige meneer, St. Willebrord!!!
Ons team is op dit moment aangekomen in St.Willibrord. We hebben dan al een gedegen planning klaar liggen voor de zoekactie naar de vermiste meneer en gaan verschillende gebieden systematisch afzoeken met o.a. quad-rijders en linie-lopers. Dit is duidelijk anders dan onze planning oorspronkelijk zou zijn geweest ware het niet dat na enig overleg met politie-eenheid is gebleken dat er een andere organisatie de omgeving van airport Breda al heeft afgezocht.
Laatste berichten waren namelijk dat hij zaterdag in de namiddag in die omgeving voor het laatst is gezien. Exacte locatie krijgen we echter niet te horen en worden we vriendelijk verzocht ons niet in de omgeving van het vliegveld te laten zien vanwege de andere organisatie.
Meneer is 76 jaar oud
Blank
Donkergrijs haar
De man is in onbekende richting vertrokken op een scootmobiel
We vragen inwoners rondom de Daliastraat in St. Willibrord camerabeelden checken

 

29-08-2023 Apeldoorn Update!

S. is in redelijke gezondheid aangetroffen in Delden door een oplettende burger.Inmiddels is het al ruim een week geleden dat de 33-jarige S. verdween vanuit zorginstelling “Rustoordlaan” in Apeldoorn. Vanaf 21-08-2023 zijn we nauw betrokken geraakt bij deze vermissing en hebben we in overleg en samenwerking met familie en vrienden grote zoekslagen kunnen maken in de stad Apeldoorn v.w.b. de wateren maar ook hebben we in Noordelijke richting, een radius van bijna 20.000mtr met 7000mtr breedte, veel zaken kunnen uitsluiten.

Ook heeft het GPVP (Gecoördineerd Platform Vermiste Personen) afgelopen dagen een aantal zoekacties samen met familie en vrienden van de familie gecoördineerd! Hierbij is een lijst opgesteld van cameralocaties om de zorginstelling, maar ook op en om kruispunten over het Apeldoornsch Kanaal. We vragen ook bedrijven langs het Apeldoornsch kanaal om hun medewerking hierin te willen verlenen.

Deze lijst met camera-locaties is daarna dan ook overgedragen aan de familie-rechercheur. Ook zijn iedere dag al onze info/tracks doorgegeven aan de familie-rechercheur, wellicht werkt deze transparante werkwijze mee aan het sneller oplossen van deze cases. Zelf zijn we ook druk met deze lijst en hebben diverse bedrijven e-mail geschreven of gebeld voor beeld-informatie van de bewuste avond van verdwijning.

We hoeven geen show, we willen resultaat! Ondertussen proberen we op de achtergrond vanuit ons kantoor de familie te ondersteunen en te voorzien van alle informatie ter voorbereiding van -en tijdens de zoekacties.

 

We willen hierbij onze waardering uitspreken naar de familie van S. en deze familie dan ook heel veel sterkte wensen in deze voor hen zo moeilijke periode.

03-01-2023 Groningen – Politie Groningen en SARNederland hebben er alles aan gedaan om meneer nog levend terug te kunnen vinden. Helaas is hij overleden teruggevonden.
We wensen zijn partner, familie en vrienden bijzonder veel sterkte toe in deze moeilijke periode.
———————————
02-01-2023 Vandaag zijn we op verzoek van de politie Groningen met een aantal zoekhonden gaan zoeken naar de vermiste 62-jarige Lucas Brink uit Groningen. Naar aanleiding van een aanwijzing/tip hebben we met 4 zoekhonden heel gestructureerd een deel van een gebied van bijna 50 hectare doorzocht.

We hebben gezocht met onze DJI Mavic 3T (thermal), maar behalve veel wild, helaas geen aanwijzingen over de vermiste man.

19-12-2022 Heerlen – Nadia is in goede gezondheid terug bij haar familie.
De organisatie SARNEDERLAND wenst Nadia en haar familie alle rust en sterkte toe. De organisatie heeft in zijn totaliteit ontzettend veel tijd en energie gestoken in het terugvinden van de vrouw. ————————————— Sinds vrijdagnacht 16 december 2022 werd de 28- jarige vrouw vermist. Nadia is vermoedelijk voor het laatst in Heerlen geweest en sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

 

17-12-2022 Breda – Ondanks verschillende zoekacties om de vermiste 63-jarige man uit Breda nog levend terug te vinden, is helaas vanmorgen het levenloze lichaam aangetroffen in een bosgebied!

Verschillende hulpverleners waaronder ook politie en familie hebben er alles aan gedaan om hem te vinden, ook wij zijn afgelopen nacht tot 4.00 uur doorgegaan. De kou en de mist maakten het zoeken gisteravond/vannacht voor iedereen erg moeilijk. We zijn er met quadrijders, hondengeleiders met speurhonden en Linielopers!

 

19-11-2022 Zuidhorn – Er is meerdere malen gezocht naar Anne, alles is uit de kast getrokken om Anne terug te kunnen vinden. De leden van het quad-team hebben vele kilometers afgelegd, vele gebieden doorzocht, slootwallen, waterovergangen, kanaaltjes langs de weg, vakantieparken doorzocht.
Er is naast het waterteam en 112-water voor het soneren van 2 kanalen, een dregteam samengesteld welke de opdracht had op zoek te gaan naar de fiets van Anne.

 

21-10-2022 Terschelling – Deze zoektocht is nog steeds niet tot een “goed” einde gebracht. Nog steeds kijken we iedere dag uit naar een bericht dat de 12-jarige Riemer gevonden is.

Vandaag 08-01-2023 plaats ik dit bericht omdat dit er eentje is die nog een hele poos in ons geheugen gegrift blijft staan. We zijn met linielopers, quads, drones en wat al niet meer aan het zoeken geweest, geassisteerd door onze partners, visserkotters. We kunnen nu alleen nog maar wachten, afwachten of de zee dit mannetje ook terug gaat geven.

 

20-10-2022 Vught – Helaas is de auto met de lichamen van Sanne en Hebe aangetroffen! Een tragisch einde van twee jonge mensen!
Wij zijn verslagen door dit doemscenario!

Deze dagen, 18 en 19 oktober is ons team ook weer aan het zoeken naar de vermiste Sanne en Hebe tussen Waalwijk en Waspik. Quads rijden alle mogelijke wegen om ook maar wat voor aanwijzing te vinden welke kan leiden tot het vinden van deze 2 jonge mensen. Ook kanaaltjes en watertjes worden niet overgeslagen en wordt het water met magneten en dreggen gezocht.

https://youtu.be/8xGblFRUNNU

13-09-2022 Zwolle – Zoekactie met o.a. Drones, DJI MAVIC 3E en 3T’. In nauw overleg afgelopen week wordt besloten in het weekend van 24 en 25 september een nieuwe zoekactie te gaan doen. Uivoering met een klein team met Sonarboot, zoekhond, DJI drones en 4 man linielopers welke van het begin van de landtong de gehele landtong moeten gaan lopen zoeken.

03-02-2022 Oosterhout – Het betreft hier een vermissing van een jonge vrouw. Door de ouders wordt onze hulp hiervoor gevraagd. Samen met ouders gaan we een grootscheepse media zoekactie beginnen welke uiteindelijk mede leidt tot het vinden van deze jonge vrouw. De hoedanigheid en oorzaken maken we hier niet bekend maar dat we tegenwoordig best veel gelijksoortige vermissingen meemaken moge duidelijk zijn en baat ons en de politie ernstige zorgen.

 

30-01-2022 Roosendaal – Om zondagavond om 21:06 wordt RC rayon Zuid gebeld door rechercheur vermissingen in de regio of door onze organisatie hulp geboden kan worden bij onder genoemde vermissing.
Het betreft een zorgelijke vermissing van een 87-jarige meneer. Hij is vanmiddag vertrokken met de auto, een Toyota Verso, kleur grijs kenteken JX-560-R. Vermoedelijk is meneer via de snelweg richting zijn zoon in Bergen op Zoom gereden. Meneer komt altijd zijn afspraken na dat maakt deze cases zo urgent. Mogelijk is meneer verdwaald en heeft hij geen telefoon bij.

 

29-01-2022 Heeg – We krijgen van de echtgenoot van de 47-jarige vrouw de vraag of onze organisatie iets kan gaan betekenen in de vermissing van zijn 47-jarige vrouw. Zij is vanuit Heerenveen weggelopen. Mevrouw heeft op 29-01-2022 om plusminus 11:00u nog boodschappen gedaan. Om 14:30u is haar telefoon even aan geweest. Het betreft hier een bijzonder zorgwekkende vermissing.
Gelukkig treffen we mevrouw later op de avond levend aan. Daarop wordt onmiddellijk politie en ambulance op de hoogte gesteld.

 

06-01-2022 Berkel & Rodenrijs – Op 6 januari werd mevrouw vermist nadat zij een stuk was gaan lopen, maar niet meer thuis kwam. In de loop van de dag werd er besloten om een grootse zoekactie op te zetten. Met behulp van het Search and Rescue Nederland (SAR), Vermist vanuit Lansingerland, politie, brandweer en vrijwilligers is er groots gezocht. Vanaf de Schiebroekseweg is er in één lijn door naar het park gezocht. Vandaag zou er opnieuw een zoekactie opgestart worden, maar dat ging niet door nadat de politie een melding ontving dat er een stoffelijk overschot werd aangetroffen in de buurt van de Edelsteenweg. De politie zette de omgeving af met lint en er is de hele dag onderzoek gedaan op locatie. Rond 14:30 uur werd het onderzoek afgerond.

23-12-2021 GRONINGEN – Een dagenlange zoektocht naar een vermiste jonge Groninger is donderdag tot een triest einde gekomen. Donderdagmiddag werd een overleden persoon uit het water nabij het hoofdstation van Groningen geborgen door duikers. Het bleek enkele uren later op de dag te gaan om de student Michael Bos (22) uit de Martinistad, die enkele dagen zoek was. Behalve door de politie werd deze dagen meegezocht door de vrijwilligers van het Search and Rescue-team. Donderdagmorgen werd met een sonarsonde van het Landelijk Team Onderwater Zoekingen gezocht en daarbij werd een persoon onder water gesignaleerd.

Rotterdam 18-12-2021 – De mevrouw is afgelopen maandag, 13-12-2021, vertrokken uit de instelling Maasstadweg, Rotterdam. Tijdstip vermissing op dit moment onbekend! Onze persvoorlichter heeft zaterdagmiddag plusminus 17:00 uur contact gehad met de politie. Politie vroeg onze hulp in deze zoekactie. Dan komt de melding in de app dat mevrouw terecht is en blijkt dat ze levend en gezond is aangetroffen bij familie

 

IJsselstein 15-12-2021 – NIEUWEGEIN – In de nacht van dinsdag op woensdag is in kanaal de Doorslag in Nieuwegein een lichaam aangetroffen. De politie was daar aan het zoeken naar een vermiste 82-jarige vrouw uit IJsselstein. Dat meldt RTV Utrecht. Het lichaam dat in kanaal de Doorslag in Nieuwegein is aangetroffen, is van de 82-jarige vrouw uit IJsselstein die sinds maandagavond vermist werd. De brandweer kwam de politie met een boot ter plaatse om te assisteren. Een speciaal duikteam werd opgeroepen om het lichaam uit het water te halen.

 

Damwoude 16-09-2021 – Codering: ROOD
Naar aanleiding van een burgernet bericht en telefonisch gesprek met een betrokkene besluiten we code rood uit te doen binnen het Rayon Noord. Vanuit HC wordt besloten om de bosgebieden te markeren ten zuiden van Damwoude. Temeer omdat er veel dorpelingen en politie al…

 

Heerenveen 06-09-2021 – Maandagavond om 18:10 komt er een urgent burgernet bericht binnen over een vermiste 85-jarige man uit Heerenveen. Vermissing bleek al vanaf 04-09-21
Vervolgens hebben we politie gebeld om onze hulp aan te bieden. Daar werd vervolgens spontaan op gereageerd waarop we onmiddellijk een melding binnen onze…

 

Utrecht 05-09-2021 – Een dag met vooronderzoeken, omgevingen verkennen en indrukken opdoen. Met drones zijn de kanaalgebieden bekeken. Al met al een breed spectrum aan variabelen welke we moeten gaan toepassen om een goede zoekactie te kunnen uitvoeren.
De volgende dag hebben we al een groot team met linielopers, zoekhonden en drone-piloten in de buurt en omgeving van het Bastion Hotel klaar staan om het…

 

Assen 26-06-2021 – Vroeg in de middag ontvangen een bericht over deze “urgente” vermissing en we gaan onmiddellijk aan de slag om meer informatie hierover te vergaren. Wel besluiten we om het team stand-by te zetten. De situatie lijkt ons ernstig genoeg om dit besluit te nemen.
19.52u: We krijgen toestemming om overal te gaan zoeken, hoe en waar we het…

 

Leeuwarden 10-06-2021 – ‘s avonds omstreeks 19.15 uur komt bij ons het verzoek binnen om te helpen in het zoeken naar een 50-jarige vermiste man. Daaropvolgend worden er snel diverse telefoontjes gepleegd om de identiteit en hoedanigheid van de persoon te achterhalen. De benodigde teams zijn op dat moment al in kennis gesteld en al snel…

Roosendaal 04-06-2021 – Meneer werd voor het laatst gezien op de Onyxdijk in zijn woonplaats. Sindsdien ontbreekt elk spoor, zegt een woordvoerder van de politie. Meneer droeg een zwarte trui, bruine orthopedische schoenen, een oranje zomerjas en een spijkerbroek. Via Burgernet werden mensen opgeroepen om naar hem uit…