Ook op de achtergrond wordt er veel werk verricht om families te helpen om vermissings-zaken opgelost te krijgen. We worden in die gevallen veelal rechtstreeks door familie van een vermiste benaderd en per geval gaan we kijken welke informatie we boven water kunnen halen. Binnen onze organisatie is daar dan ook een speciaal ingericht onderzoeksteam voor samengesteld. Zo ook onderstaande vermissing weergegeven;


Groningen, september 2023

Een aantal weken geleden vroeg een moeder onze hulp in bij de vermissing van haar 30-jarige zoon, deze was sinds 3 september 2023 vermist vanuit zijn woonplaats Groningen. Omdat we fysiek niet een team konden laten zoeken, zijn we met een onderzoekteam achter de schermen aan het werk gegaan.

Wekenlang zijn we bezig geweest om informatie te verzamelen over de vermiste 30- jarige Isamël uit Groningen en hebben we door Nederland en Duitsland honderden flyers digitaal rondgestuurd. Na urenlang bellen kregen we gisteravond het nieuws dat hij in verwarde toestand is aangetroffen en overgedragen aan het Zorgkader.

Prachtig nieuws voor zijn moeder en de andere familie-leden.

Hier doen we het allemaal weer voor!

One Team, One Mission!

Search and Rescue

www.sarnederland.nl

Alarmnummer 0800 4444 112