S. is in redelijke gezondheid aangetroffen in Delden door een oplettende burger.Inmiddels is het al ruim een week geleden dat de 33-jarige S. verdween vanuit zorginstelling “Rustoordlaan” in Apeldoorn. Vanaf 21-08-2023 zijn we nauw betrokken geraakt bij deze vermissing en hebben we in overleg en samenwerking met familie en vrienden grote zoekslagen kunnen maken in de stad Apeldoorn v.w.b. de wateren maar ook hebben we in Noordelijke richting, een radius van bijna 20.000mtr met 7000mtr breedte, veel zaken kunnen uitsluiten.

Ook heeft het GPVP (Gecoördineerd Platform Vermiste Personen) afgelopen dagen een aantal zoekacties samen met familie en vrienden van de familie gecoördineerd! Hierbij is een lijst opgesteld van cameralocaties om de zorginstelling, maar ook op en om kruispunten over het Apeldoornsch Kanaal. We vragen ook bedrijven langs het Apeldoornsch kanaal om hun medewerking hierin te willen verlenen.

Deze lijst met camera-locaties is daarna dan ook overgedragen aan de familie-rechercheur. Ook zijn iedere dag al onze info/tracks doorgegeven aan de familie-rechercheur, wellicht werkt deze transparante werkwijze mee aan het sneller oplossen van deze cases. Zelf zijn we ook druk met deze lijst en hebben diverse bedrijven e-mail geschreven of gebeld voor beeld-informatie van de bewuste avond van verdwijning.

We hoeven geen show, we willen resultaat! Ondertussen proberen we op de achtergrond vanuit ons kantoor de familie te ondersteunen en te voorzien van alle informatie ter voorbereiding van -en tijdens de zoekacties.

We willen hierbij onze waardering uitspreken naar de familie van S. en deze familie dan ook heel veel sterkte wensen in deze voor hen zo moeilijke periode.

Organisatie SAR Nederland

Team GPVP

Alarmnummer 0800 4444 112