112-SAR

Marrum, januari 2021

Na in het weekend van 02 januari een inzet te hebben gehad rond de vermissing van Sicco Cuperus uit 2014 hebben we gemeend nog eenmaal een laatste poging te moeten gaan doen om het e.e.a. nog aan duidelijkheid te verkrijgen! Wij hebben ons met het gehele team en al hun specialismen al menig maal ingezet om feiten boven water te krijgen en daarmee hopelijk Sicco ooit terug te kunnen vinden. 


Dat deze zoektocht enorm veel geld heeft gekost en ontzettende toewijding van onze leden moge duidelijk zijn. Doneeracties brengen veel te weinig op om dit te kunnen vergoeden.
Alle inzet werd en wordt nog steeds betaald door de leden, en door enkele sponsoren welke ons helpen met de juiste middelen.

Maar goed, de beloning dat we iemand terugvinden is voldoende drijfveer om steeds maar weer door te gaan. Samen met onze leden en onze partners staan we heel sterk in de schoenen om zoektochten professioneel op te pakken en uit te voeren. Gebleken is dat we met unieke systemen werken om op de juiste manier planningen planningen te maken. Teamleiders die staan voor wat ze doen om hun team op de juiste manier aan te sturen, geleid door onze Hoofd-Coordinatoren en PlanningCel.

Met een specialistisch team, waarvan we er een heel aantal hebben, gaan we wederom dus gebieden onderzoeken met detectoren. Plaats van handeling wordt hier niet bekend gemaakt!Het is een kick om voor deze organisatie te mogen werken kan ik je vertellen! Die kick is dan ook de beloning!!

——————————
Het zal je eigen kind maar zijn denk ik dan, dan heb je er goud voor over om het terug te vinden☝️☝️
——————————Nog als laatste even:
Wij als HC en PC SAR Nederland hebben ontzettend veel respect en zijn ontzettend trots op al onze teams. Puike mensen met allemaal de juiste instelling. Echt machtig om te zien🌟🌟

16-01-2021


N.a.v. verzoek om te helpen bij de vermissing van een jonge vrouw hebben we met de informatie welke we kregen een planning en overzichten kunnen maken. Mede vanwege het feit dat er deze week meerdere vermissingen en verzoeken tot hulp binnenkwamen hebben we deze cases na overleg overgedragen.

Op verzoek hebben we vervolgens deze cases hier verwijderd.Bestuur SAR Nederland

11-01-2021

In begin van de avond krijgen we te horen dat het stoffelijk overschot van mevrouw is gevonden. We wensen de familie en kennissen heel veel kracht en sterkte toe met dit zware verlies.


Bestuur SAR Nederland

Zoetermeer, 10-01-2021


Sinds zaterdagmiddag 09 januari wordt deze 75-jarige mevrouw vermist.

Ze heeft in verwarde toestand haar woning verlaten en is het laatst gezien in de Leeuwenhoeklaan. Ze zou vertrokken zijn op haar grijze damesfiets met lage instap en een rieten mand voorop. Haar fiets is inmiddels zondagmiddag teruggevonden.


We volgen deze vermissing meteen vanaf het moment dat deze bij ons binnenkomt en na voldoende informatie te hebben vergaard maken we onze planning in orde. Het team zoekhonden is bereid om naar Zoetermeer af te reizen en daar een eerste zoekslag te gaan doen. De inzet is duidelijk en niet al te moeilijk van opzet.Heeft u tips of heeft u mevrouw gezien? Neem dan contact op met Politie 112 of 088-6070. Ook kunt u contact opnemen met SAR Nederland, tel 06-47959133


sarnederland.nl

Bankrekening: NL34 RABO 0349 8933 81

KvKnummer:    71594760

CONTACTGEGEVENS

nummerweergave aan

VOLG ONS

ANBI status

SAR Nederland is aangemerkt als ANBI.

Instellingen die de belastingdienst als ANBI aanwijzen, hebben deze belastingvoordelen.

Uw gift is dus in vertrouwde handen en volledig aftrekbaar bij de belastingdienst!

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren