Sponsoren

SAR Nederland is hard op zoek naar sponsoren


Als stichting zijn wij afhankelijk van giften en bijdragen van particulieren en bedrijven. Aangezien wij steeds vaker door politie en/of familie worden gevraagd om te helpen met zoeken wordt de noodzaak om onze financiele en daarmee ook om onze materiele positie te versterken.


We hebben middels een grote donatie van CSG Zamenhof en met veel hulp van sponsoren een eigen sonarboot kunnen financieren. Op FaceBook en op deze website is eea al volop beschreven.


  Dankzij een aantal bedrijven, die ons een flinke korting hebben gegeven hebben we een boot kunnen kopen. Meester Nautic uit Sneek heeft ons gesponsord voor sonar voor de boot. Erg dankbaar voor deze prachtige gift.  Wat we verder nodig hebben

  • Een gesloten aanhangwagen waarin we alle bij inzet benodigde materialen kunnen bergen
  • Financiele armslag voor o.a. materialen, benodigdheden, onderhoud, verzekeringen, bankkosten, etc..


  SAR Nederland heeft een "ANBI-STATUS", bedrijven kunnen dus hun sponsoring/donaties aftrekken bij de belastingaangifte.

  Sponsoren krijgen in ruil daarvoor een vermelding op onze website met een link naar hun eigen URL.

  Mocht u overwegen om ons financieel en/of materieel te steunen, neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zonder uw hulp is het niet mogelijk om dit mooie en noodzakelijke werk te kunnen blijven doen. De families en vrienden van vermisten maar ook wij zijn u dankbaar voor iedere bijdrage.  Hiernaast staan de bedrijven genoemd welke een gift hebben gedaan in de vorm van bruikbare materialen/middelen of hulp hebben verschaft bij de uitvoering van het zoeken naar een vermist persoon.