Adverteerders

ADVERTENTIEPAGINA SPONSOR

U helpt ons met het plaatsen van uw advertentie

Kosten hiervoor zijn € 100,00 per jaar


Hoe?

Vul het formulier in en u ontvangt daarna alle informatie die u nodig bent om te kunnen adverteren op deze webpagina!

Dit is een initiatief van SAR Nederland. SAR staat voor Search And Rescue. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie die door hulpdiensten wordt ingezet bij het opsporen en lokaliseren van persoonsvermissingen. We zijn dus een organisatie die sterk afhankelijk is van donaties en dankzij deze donaties zijn wij al jaren actief en hebben zo al vele vermissingen kunnen oplossen. Vermissingen waarbij wij families weer hebben kunnen herenigen, maar ook vermissingen met tragische afloop.

Onze vrijwilligers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor de organisatie en staan 24 uur per dag paraat voor meldingen.


Bereik meer online zichtbaarheid met uw donatie


Om deze reden hebben wij “ADVERTEERDERS” opgezet. Niet alle vrijwilligers kunnen op elke oproep reageren, vaak vanuit financiële redenen. Denk hierbij aan brandstofkosten, reparaties aan voertuigen of andere redenen. Dankzij uw steun kunnen wij dan nog sneller en met nog meer manschappen inspelen op vermissingen en onkosten voor onze vrijwilligers vergoeden. Hoe sneller wij kunnen reageren op een vermissing, hoe groter de kans dat wij een vermissing kunnen oplossen. Daar hebben wij uw hulp ontzettend hard bij nodig! 

Hout -en Bouwbedrijven

Houtbouw G. van der Wal is een gespecialiseerd houtbouwbedrijf. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid met als slogan “Hou ’t bij Hout!” Elke constructie wordt individueel door onze bekwame vakmensen tot in de puntjes afgewerkt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen of wilt u een eigen ontwerp van een houten bouwwerk, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u toch op het laatste moment nog aanpassingen? geen enkel probleem, wij luisteren graag! Alles wordt vervaardigd met de beste materialen.

Welkom bij Houthandel Barkmeijer


Welkom op de site van houthandel Barkmeijer, groothandel in hout, plaatmateriaal, isolatie en deuren voor de professionele verwerker. Ontdek op deze site de mogelijkheden die wij te bieden hebben, o.a. ook op het gebied van machinale houtbewerking.

Houthandel Barkmeijer is een groothandel voor hout, plaatmateriaal, deuren en isolatie voor de professionele verwerker. Naast de handel in deze producten, bewerken wij veel hout in onze machinale afdeling

Houtbouw op maat zorgt voor de juiste uitstraling

Wij zorgen ervoor dat uw houtbouw idee de uitstraling krijgt die naadloos aansluit bij uw huis en de omgeving. Onze specialisten hebben zo veel ervaring in huis, dat ze u in elk uniek geval kunnen voorzien van de beste tips. Houtbouw op maat is een lange termijn investering waar u nog lang plezier aan beleeft.


Kwaliteit hout geeft meerwaarde aan uw hout project

Voor de gevelbekleding maken wij gebruik van duurzaam en kwalitatief hout dat tevens een sfeervolle uitstraling heeft. Het oog wil immers ook wat. Om al deze redenen maken we gebruik van de volgende houtsoorten: red cedar, cape cod en lariks. Lees meer over de kenmerken en onderhoud van de verschillende houtsoorten op onze pagina over de gevelbekleding.


Van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp

Een houten garage of een mooie houten veranda op maat biedt meer mogelijkheden. De laatste jaren wordt de tuin meer dan ooit gebruikt als extra leefruimte en is deze van alle gemakken voorzien. Wij maken van uw idee een ontwerp dat bepalend is voor de sfeer die uw tuin gaat uitstralen.

Ieder project wordt afgeleverd met oog voor het kleinste detail.
Geïnteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Staalbouw en advies

Greijdanus Staalbouw B.V. is een modern staalconstructiebedrijf. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief met onze staalconstructies binnen de bouwbranche. Op de WEBpagina ziet u een overzicht van de werkzaamheden die wij uitvoeren voor diverse opdrachtgevers.


Geschiedenis Greijdanus B.V.

Anno 1968, zijn wij begonnen begonnen in een boerderij te Veenwoudsterwal. Er werden roeiboten, aanhangwagens en melkmachines gemaakt. Ook werden er tractoren en landbouwwerktuigen gerepareerd.

In 1972 zijn we verhuisd naar de Foarwei 79 in Kollumerzwaag. De werkplaats was hier 11 bij 11 meter. Landbouwmechanisatie, het bouwen van containers en het maken van spanten voor ligboxenstallen was hier de hoofdmoot.

In 1978 is achter de bestaande werkplaats een loods gebouwd van 22 bij 14 meter.
Vanaf dit moment is het constructiewerk voor Greijdanus Staalbouw de belangrijkste werkgelegenheidsbron.


Nu zitten wij alweer geruime tijd in ons nieuwe pand aan de Harm Smidswei. Een modern gebouw met een grote werkplaats waar wij ons bezig houden met staalbouw, in de ruimste zin des woords!


Zijlstra betonafwerking


Al sinds 1990 is Zijlstra Betonafwerking BV een toonaangevend bedrijf binnen de betonsector.

We zijn gespecialiseerd in betonvloeren in het breedste zin van het woord.
Naast bedrijfsmatige vloeren voor uw loods, erfverharding, theater, kantoren of andere utiliteitsbouw is Zijlstra Betonafwerking BV ook gespecialiseerd in beton voor privé doeleinden.

Zoals terras en oprit, maar zeker ook Designvloeren. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is met beton binnenshuis.
Omdat wij het beton polijsten krijgt u een levende beton look.

Wat is het polijsten van beton precies?

Gepolijst beton is een manier van afwerken van beton veelal gebruikt om oppervlakte te verdichten en daarmee glans te geven. Door de hardheid van beton kunnen betonnen oppervlakte’s net als natuursteen tot een hoogglans worden geprepareerd zonder daarbij gebruik te maken van lakken of sealers.

Ondanks dat de betonvloer na elk proces meer glans krijgt is het niet onprettig voor uw ogen!

Heeft u vragen over de velen mogelijkheden van beton, neemt u dan gerust contact op.
Wij staan altijd klaar u van deskundig advies en informatie te voorzien.

Mebin is marktleider in beton


qua volume, productenprogramma en betonkennis. De hoofdactiviteiten van het concern bestaan uit verkoop, productie en transport van betonmortel op de Nederlandse markt. Daarnaast geeft Mebin aan zowel directe afnemers als derden specialistische adviezen over de samenstelling en verwerking van beton, de toepassingsmogelijkheden van beton en over het gebruik van andere cementgebonden species.

Mebin werd in 1956 opgericht en maakt deel uit van de HeidelbergCement Group. Deze groep met 58.000 medewerkers wereldwijd is marktleider in aggregaten en een prominente speler op het gebied van cement, beton en aanverwante activiteiten. Het zwaartepunt ligt in Europa en Noord-Amerika. Daarnaast is het concern actief in Afrika en het Verre Oosten.

De organisatie van Mebin is gericht op een zo groot mogelijke decentralisatie om zo dicht mogelijk bij de klant te staan.
Mebin heeft verspreid over het land een dertigtal moderne eigen centrales. Voor het transport van de betonmortel staan circa 270 truckmixers en 20 pompmixers ter beschikking. Transport en logistiek zijn kerntaken van elke Mebin-centrale. Mebin kan in elke hoeveelheid, op het gewenste tijdstip, in het gewenste tempo en op de gewenste manier leveren. De transportcapaciteit van de truckmixers varieert van 9 m³ tot 13,5 m³.

WaterSport Bedrijven

Veldman Yacht Charters, Sneek


Luxe boot of jacht huren Sneek, Friesland? Veldman Yacht Charters in Sneek.Veldman Yacht Charters, al 24 jaar de verhuur specialist in Friesland van luxe jachten (zonder vaarbewijs) vanuit Sneek. Bel 0515-413672 of boek online!


Zelf het mooie Friesland ontdekken met een motorjacht? Veldman Yacht Charters, verhuur van (luxe) boten vanuit Sneek.
Wij verhuren schepen in vele prijs-classes, van standaard tot zeer luxe en van nieuw tot een paar jaar oud. Alle schepen zijn, door wekelijkse controles,
stuk voor stuk in perfecte staat van onderhoud.

Volg ons op nu op Twitter@veldmansneek

Welkom bij LBB Motoren

LBB Motoren staat voor Lauwerszee BuitenBoordmotoren!


Door passie voor motoren en boten is LBBmotoren ooit begonnen in 2001 te Ee, en is inmiddels al 19 jaar een bloeiend watersportbedrijf. Inmiddels is het bedrijf gevestigd aan de Willem Loréweg 5 te Kollum, aan het water en de doorgaande weg. LBBmotoren is door de jaren heen gegroeid tot een echt familie bedrijf waarbij iedereen zijn sterke kanten laat zien. Wat ons onderscheid van alle andere bedrijven is éénvoudig, namelijk; onze reputatie voor onderhoud, eerlijkheid en de normale prijzen.

Yamaha maakt het verschil!

Wij zijn mono brand dealer, van Yamaha omdat dit het enigste merk is wat aan onze eisen voldoen. Yamaha-gebruikers wereldwijd houden van hun buitenboordmotor om vele redenen, maar er is een reden die er ver bovenuit steekt. Dat is de ongeëvenaarde prestatie in elk denkbaar opzicht in combinatie met de legendarische Yamaha-reputatie van kwaliteit en betrouwbaarheid. Een unieke reputatie die in vele jaren is opgebouwd en de door geen enkel ander buitenboordmotorenmerk wordt geëvenaard. Of u nu een recreant bent of een professional, kies voor de motor die uw boot beter laat presteren en die garant staat voor een meer ontspanning en plezier op het water. Waar ter wereld u ook kijkt, van de drukste jachthaven tot de stilste baai, u ziet het bewijs van onze populariteit overal om u heen.


Uiteraard doen wij ook aan verkoop van diverse boten en trailers.

Linder  (aluminium)

Brema (visboten)

Yam boten (rubberboten)

Pioner (onverwoestbaar kunstof)

Marlin trailers alle soorten en maten

Meerdere sterke punten zijn. Wij krijgen regelmatig scholing om aan de nieuwste technologie te voldoen. Denk aan het uitlezen van de motoren, en de ontwikkeling van de nieuwe motoren. Kom daarom eens langs bij ons en laat u overtuigen waarom LBBmotoren de enige juiste keus is!

De aanschaf van een boot is bij Meester Nautic een complete beleving. Een no-nonsense en full service boot leverancier met als specialisatie Scandinavische boten en sloepen.


Het begon allemaal in 2010, ruim 10 jaar geleden toen ik met mijn vriendin Welmoed op familiebezoek was in Göteborg. Omdat ik altijd veel plezier heb gehad in het kopen & verkopen besloot ik een boot mee terug te nemen en deze te verkopen in Nederland. De boot bood ik te koop aan en was binnen een paar dagen al verkocht. Daar ontstond Meester Nautic! 

Nu, na 10 jaar, heb ik een mooi bedrijf opgebouwd met de leukste klanten en wat voor mij het meest belangrijke is, met het leukste team. Ik werk nauw samen met de gemeente & het UWV omdat ik mensen help met een rugzakje.

Met de jongens fysiek bezig zijn, een vak leren, luisterend oor bieden en vooral het gevoel van een team zijn maakt dat ik aan het einde van de dag met een voldaan gevoel naar huis ga. In 2019 heb ik de Ondernemersprijs gewonnen voor Sociaal Werkgeverschap in de gemeente Sudwest-Fryslân waar ik natuurlijk hartstikke blij mee ben. 

We reizen wekelijks naar Scandinavie om de mooiste boten uit te zoeken, deze weer mooi te maken en aan te bieden voor de verkoop. Maar ook onderhoud, bemiddeling en het transport is iets waardoor ik elke dag met veel plezier mijn bedrijf binnenstap. 


Hier komt uw advertentie te staan

AutoBedrijven / AutoTechniek

Welkom bij CarXpert R. Miedema in Koarnjum


U bent van harte welkom met elk merk en type auto bij onze autogarage in Koarnjum. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u uw auto met een gerust hart brengen voor onderhoud, reparatie, controles en bandenwissels. Onze goed opgeleide, vakkundige monteurs zorgen ervoor dat u snel en veilig weer op weg kunt.

CarXpert R. Miedema is gecertificeerd om te werken aan hybride auto’s en zijn diagnosespecialist. Heeft uw auto een storing of brandt er een waarschuwingslampje? (Ook moeilijke) storingen lossen wij voor u op. Omdat wij weten dat u uw auto liever niet wilt missen, bieden wij u op afspraak ook haal- en brengservice, een leenauto of een leenfiets aan. Wilt u hier gebruik van maken? Laat het ons weten als u een afspraak maakt.

Hier komt uw advertentie te staan

Communicatie & Techniek

Welkom bij GPS Partner - Uw GPS Tracker specialist


GPS-Partner - Een vertrouwd adres voor uw GPS Track & Trace systemen

Wij leveren uw GPS tracking systemen snel en voordelig!

Als u op zoek bent naar een GPS Tracking systeem bent u op het juiste adres, in onze webwinkel vind u een zorgvuldig samengesteld assortiment met volgsystemen, welke wij allen uitgebreid hebben getest. Voor iedere toepassing hebben wij het geschikte systeem op de plank liggen voor u.

De voordelen op een rij:

+ Altijd GRATIS 24-uurs VERZENDING door heel Nederland en Belgie
+ Altijd 24 maanden garantie
+ Altijd 30 dagen op zicht kopen. Niet tevreden? Terugsturen en geld terug
+ Persoonlijk advies en snelle service
+ Betaal veilig en gemakkelijk: Per IDEAL, Paypal, rembours of per overschrijving
+ Afhalen en demonstratie geen probleem!


Een aankoop doen bij GPS-Partner is eenvoudig, maar bovenal veilig en vertrouwd. Ons team staat altijd klaar om u te woord te staan per E-mail of telefoon!

Mocht u een product zoeken dat niet op onze site staat, mail dan naar info@gps-partner.nl
Wij kunnen u altijd verder helpen!

Hier komt uw advertentie te staan

CONTACTGEGEVENS

nummerweergave aan

Bankrekening: NL34 RABO 0349 8933 81

KvKnummer:    71594760

Copyright © Alle rechten voorbehouden