Doneeracties en sponsoring
DONEERACTIE

Om voor nu en in de toekomst problemen met hoge boetes te voorkomen vragen we uw hulp om ons werk op de juiste manier te kunnen blijven doen. Het is zoals het is en ik ga daar beslist geen zielig verhaal aan hangen.
Er is gewoon geld nodig💶💶

Op onze website vindt u een doneerknop om deze actie te ondersteunen. Iedere euro is welkom en u helpt ons daar enorm mee!! Wij hebben dringend uw hulp nodig om ons werk te kunnen blijven doen!Het zal uw familie, vader, moeder, vrouw, man of kind maar zijn die vermist wordt!!! We hebben inmiddels al heel veel personen (terug) gevonden!! En daar willen we graag mee doorgaan.
Wij willen ons óók blijven inzetten bij vermissingen op het water, je bent al beperkt omdat je geen "sportduikers" in mag zetten, dus willen wij gebruik gaan maken van een onderwaterdrone!Het gebruik van sportduikers!
Het is geen kwestie van het niet kunnen, sportduikers kunnen prima het werk doen.
Enige wat er gebeurd wanneer je een indicatie hebt op de Sonar van je boot is dat er een duiker het water in gaat om te kijken of het werkelijk om een lichaam en/of object gaat. Verder blijft de duiker overal vanaf. Die constatering kan dan voldoende zijn om de betreffende plek te markeren en de politie in te lichten.

Wat is nu het probleem van het gebruik van de sportduiker vraag je je dan af??
Dat heeft alles te maken met bevoegdheden maar nog meer met verzekeringen! Je zult als sportduiker onder water problemen krijgen terwijl je voor een organisatie aan het werk bent. Je bent dan niet als “sportduiker” bezig maar je bent bezig met de uitvoering van een taak! Kom je dan als “sportduiker” in de problemen, dan ben je niet verzekerd.
Houdt hij of zij blijvend letsel over, dan is er geen maatschappij die ook maar een dubbeltje gaat uitkeren!!

De beste oplossing voor dit probleem is het aanschaffen van een onderwater drone. Middels video en camerabeelden kan het onderwatergamma perfect in beeld worden gebracht. Wij zijn ons inmiddels al een tijdje aan het verdiepen in deze materie en hebben gedacht dat er een aantal zijn welke aan de wensen voldoen. Het type welke voor nu en zeker voor heel lange tijd zou voldoen is de CHASING M2 PRO ROV waarvan hiernaast een weergave hier getoond.