2019

Naar aanleiding van een tip zijn we wéér gaan zoeken naar de nóg steeds vermiste 73-jarige Loes Veenendaal uit Enschede.

Dit op verzoek van politie en familie.

Vanwege deze tip over de vermiste Loes hebben we veel mankracht en expertise ingezet om een aanwijzing over haar te vinden .... maar helaas niets gevonden.


Voor de familie is deze vermissing een slopende onduidelijkheid, dit omdat ze niet weten wat het lot is van de vermiste.


Daarom vragen wij wéér aandacht voor deze langdurige vermissing.


Mocht je iets weten of heb je Loes gezien op of na 2 september 2018 en je hebt deze informatie nog niet gedeeld met de politie neem dan contact op met telefoonnummer 0900-8844 of met SAR Nederland.

Zaterdag,19 oktober 2019


We zijn op verzoek van politie en familie in Oranjewoud aan het zoeken geweest naar een 58-jarige man met een verstandelijke beperking die sinds vrijdag 18 oktober vermist was.


We zijn op verschillende plaatsen aan het zoeken geweest met bikes, linielopers en speurhonden toen het bericht kwam dat hij was gevonden door een passant in het bos waar wij nog wilden zoeken met de politie.


We zijn er blij dat de man is gevonden en deze maakt het naar omstandigheden goed.We willen de politie en familie bedanken voor de fijne samenwerking.

02-08-2019, Noorderleech


Samen met de politie zijn we aan zoeken geweest naar aanknopingspunten in het onderzoek naar een vermiste.


We hebben met het duikteam en geavanceerde appratuur een aantal zogenoemde "Dobbes" (drinkwaterplaatsen voor dieren), doorzocht maar helaas niets kunnen vinden.


Heel veel respect voor het duikteam van onze partner PSD Nederland en onze eigen duiker. Ze zijn urenlang onvermoeibaar in het water aan het zoeken geweest.We willen de politie en het Fryske Gea bedanken voor de fijne samenwerking.

22-03-2019, Enschede


Afgelopen vrijdag weer gezocht naar de vermiste 72-jarige Loes uit Enschede, dit in samenwerking met politie en Landschapsbeheer.


Loes is al sinds september 2018 vermist en sindsdien ontbreek ieder spoor.


We hebben in het Nederlandse en Duitse Aamsveen met duikers en een speciaal brandweerboard het moerasgebied afgezocht. Helaas leidde dit weer niet tot het vinden van de vermiste vrouw.


We willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking en in het bijzonder de 2 boswachters van Landschapsbeheer Overijssel!

CONTACTGEGEVENS

nummerweergave aan

Bankrekening: NL34 RABO 0349 8933 81

KvKnummer:    71594760

Copyright © Alle rechten voorbehouden